Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Åsa Sandberg – Hållbarhet och kampen mot matsvinn

2022-03-01 @ 19:00 - 20:30 CET

Välkomna alla Ekomodernister till nästa avsnitt av vårens seminarieserie om hur vi kan använda moderna verktyg och kunskap i kampen mot miljöproblemen.

Åsa Sandberg startade sin resa mot en värld utan matsvinn när hon som restaurangmedarbetare tvingades kasta mängder att överbliven mat i soporna. Med respekt för maten som ledord och en vilja att förändra och göra skillnad, blev det naturligt för Åsa att leta sig vidare till sammanhang som kombinerade entreprenörskap med hållbarhet.

Generalsekreterare för World Transplant Games och Artister för Miljön, grundare för Nudging Sweden, styrelseordförande för TEDxStockholm och projektledare för Coops arbete mot matsvinn är några av de erfarenheter som Åsa tar med sig in i arbetet med att sätta stopp för matsvinn tillsammans med Too Good To Go.

Vårens seminarieserie går varannan tisdag (ojämna veckor) och riktar sig till Svenska Ekomodernisternas medlemmar, men vi välkomnar nyfikna att delta som besökare första gången. Håll ett öga på kommande ämnen och föreläsare här eller i våra andra sociala mediekanaler. För er som ännu inte anmält er som medlemmar för 2022 kan ni göra det genom att fylla i formuläret som du hittar genom att klicka på Bli medlem-knappen i menyfältet.

Detaljer

Datum:
2022-03-01
Tid:
19:00 - 20:30 CET

Plats

Svensk Ekomodernisternas Forum på Facebook
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Svenska Ekomodernisterna