Engagera dig

Tack för att du vill engagera dig.

Du har kanske haft det på känn ett tag, eller så är du redan övertygad. Det är vi. Miljön och klimatet mår allt sämre, samtidigt som alldeles för många människor fortfarande lever i nöd och fattigdom. Det har aldrig varit viktigare att göra något för både planetens och alla människors rätt till välmående! Därför har vi bestämt oss för att göra något åt det.

Tack för att du vill engagera dig.

Hjälp oss att växa!

Svenska Ekomodernisterna bygger sin verksamhet på kunskap och forskning. Medlemmarnas expertis och engagemang är grunden för verksamheten. Du som besitter kompetens inom något område som rör de frågor vi arbetar med är välkommen att höra av dig (info@ekomodernisterna.se).

Din kunskap behövs för att förtydliga vår ståndpunkt inom olika områden och för att uttrycka den. Kanske är du själv duktig på att skriva och tala, eller så kan du vara den granskar det vi skriver och som ser till att det vi säger stämmer.

Även om du inte har möjlighet eller tid att själv bistå med din expertis kan du hjälpa oss växa och sprida ekomoderna idéer genom att berätta om oss för dina vänner och din familj. Det finns få sätt som påverkar lika mycket som att informera andra om de problem vi står inför, samt de lösningar som finns.

Gilla och följ oss på sociala medier och gå med i vårt forum på Facebook för att hjälpa till att lyfta fram och diskutera möjliga lösningar på både samtida och framtida problem.

Bli medlem!

Med ditt stöd växer vi oss starkare.
Fler medlemmar gör att vi ökar våra möjligheter att påverka och göra våra röster hörda.

Vill du också göra din röst hörd och delta i vårt arbete? Då ska du bli medlem i Svenska Ekomodernisterna! BLI MEDLEM NU!

Skänk ett bidrag!

Om du vill stödja vår verksamhet lite extra kan du välja ett ge oss ett bidrag. Vi är oerhört tacksamma för alla bidrag!

Vill de ge oss ett bidrag kan du antingen skicka via Swish till 123 318 37 95 alternativt sätta in pengar på bankgiro 5382-0569.