Varför bli medlem?

Varför ska du bli medlem i Ekomodernisterna?

Vi är en partipolitisk obunden förening som vill lösa miljöproblemen genom att öka användningen av moderna effektiva verktyg, nya vetenskapliga rön och teknisk utveckling, men vi behöver din hjälp.

Ekomodernisterna arbetar för att påverka beslutsfattare, politiker och företag och deltar aktivt i samhällsdebatten för att driva ekomodernistiska idéer. För att kunna göra detta samlar vi medlemmar som delar den ekomodernistiska grundtanken och vill främja aktivt miljö- och klimatarbete. Som medlem hjälper du oss lyfta frågor ur ett ekomodernistiskt perspektiv. Fler medlemmar hjälper oss dessutom att söka mer finansiellt stöd för att utöka vår verksamhet och arbeta vidare i större omfattning.

Vad får jag som medlem?

Utöver att stötta vårt arbete får du som medlem även tillgång till resurser inom de fokusområden vi driver. 

Vi anordnar workshops, föreläsningar, aktiviteter och annat där du får träffa andra ekomodernister och hålla dig uppdaterad i viktiga frågor. Du kan se våra kommande aktiviteter här.

I våra medlemsforum och sociala mediekanaler lägger vi kontinuerligt ut nyheter, debattartiklar, uppdateringar kring nya rön om ämnen som är viktiga för att lösa miljöproblemen med hjälp av vetenskapliga och moderna arbetssätt. Vi hjälper dig följa utvecklingen så att du är uppdaterad om nya verktyg och metoder för att lösa miljöproblemen och kan hålla koll på vad som händer i miljödebatten.

Vad kostar det?

Medlemskap kostar 50 kr per år. Vi har valt att ha en låg medlemsavgift för att så många som möjligt ska kunna ta del av rörelsen. Hjälp gärna dina vänner att också bli medlem. Fler medlemmar ger oss större möjlighet att påverka.

Under 26? Då är det gratis

För dig som är under 26 är medlemskapet gratis. Vi tycker det är viktigt att de med framtiden för sig är informerade och engagerade i miljöfrågorna och hur de kan hanteras med moderna verktyg.

Här blir du medlem

Klicka på knappen för att komma till registreringsformuläret hos vår partner MyClub.

Ekomodernismen menar att alla människor har rätt att leva goda liv. Kärnkraften är en förutsättning för att det ska vara möjligt utan oacceptabla konsekvenser för klimatet och miljön.

Bli medlem nu!